Neen, Mega staat niet te koop en blijft jouw onafhankelijke energieleverancier.  

29-08-2024 / Clelia

Naar aanleiding van recente geruchten over een mogelijke verkoop van Mega willen wij graag het volgende verduidelijken: Mega staat momenteel niet te koop. 

Zoals onze CEO, Thomas Coune, aangeeft:

Ongeveer de helft van ons bedrijf is in handen van niet-actieve financiële aandeelhouders. Mega is steeds geinteresseerd in nieuwe investeerders die ons verder kunnen helpen door het financieren van nieuwe activiteiten of groeiprojecten of die een andere inbreng hebben. Hier is op dit moment geen concreet nieuws over. Het is altijd mogelijk dat het bedrijf in de toekomst in deze context nieuwe aandeelhouders verwelkomt. Maar zelfs als dat zo zou zijn, zou dat nog altijd geen fundamentele impact hebben op het bedrijf. Dus er valt helemaal niets te zeggen, de geruchten kloppen niet.”  

Daarnaast wil Mega haar klanten geruststellen dat het bedrijf in goede gezondheid verkeert. De groei in 2023 en 2024 was positief en gaat op dezelfde manier door.

Je kunt gerust zijn: er verandert niets. 

We willen je bedanken voor je vertrouwen en loyaliteit. Wij verbinden ons er eveneens toe om jou steeds te informeren over belangrijke wijzigingen die betrekking hebben op jouw diensten. 

Volg al het laatste nieuws over Mega op onze website.   

Nieuws, praktische tips en exclusieve aanbiedingen, rechtstreeks in je mailbox!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en mis niets van de laatste nieuwtjes, exclusieve tips en speciale aanbiedingen voor jouw energie en gsm-abonnement!

Combineer energie en telefonie en bespaar nog meer!

Bestel jouw simkaart en meld je aan bij je myMega klantenzone voor energie tijdens jouw inschrijving!

Om je contracten aan elkaar te koppelen, kun je ons ook contacteren via ons contactformulier.