Waarom Mega ?

Deel onze waarden en kies voor Mega als leverancier voor gas en elektriciteit!

We zijn duurzaam minder duur

 

Door het gebruik van nieuwe technologieën aan te moedigen kan Mega op transparante wijze lage competitieve tarieven aanbieden, zonder de consument uit het oog te verliezen. Mega garandeert een proactieve en een persoonlijke dienstlevering!

In tegenstelling tot andere leveranciers verbindt Mega zich ertoe om geen tijdelijke kortingen toe te kennen. Deze korte termijn visie geeft geen meerwaarde aan de consument! Mega volgt een unieke strategie op lange termijn: geen tijdelijke acties maar lage prijzen, zowel vandaag als in de toekomst!

Onze minder gulzige marges en onze geoptimaliseerde functioneringskosten zorgen voor duurzaam minder dure prijzen!

Door te kiezen voor Mega zal u op lange termijn besparingen doen op uw facturen!

We zijn een Belgisch bedrijf

 

Mega is een alternatief voor de multinationals en andere bedrijven in de energiesector. We zijn niet mee akkoord dat meer dan 80% van de Belgische consumenten beleverd worden door buitenlandse leveranciers of door leveranciers die grotendeels beheerd worden door buitenlandse aandeelhouders (EDF-Luminus, Electrabel, Eni, Essent, Eneco, etc.).

Mega werd opgericht in 2013 door Belgische ondernemers die bezorgd zijn om het milieu. We zijn gevestigd in Luik en ondersteunen de lokale economie.

We zijn dynamisch en tot uw dienst

 

We stellen alles in het werk om u een kwalitatieve dienstlevering aan te bieden! We verbinden ons ertoe om transparant te factureren en een beschikbare klantenservice tot uw dienst te hebben. Wilt u ons contacteren? Bij Mega hoeft u niet minuten lang naar saaie wachtmuziek te luisteren. Meld ons dat u gecontacteerd wenst te worden via “Call me” en we zorgen voor de rest!

U kan ons via verschillende kanalen contacteren, via e-mail, chat, onze Facebook-pagina en op Twitter. We beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

Onze energie is groen, onze aanpak nog meer!

 

Word klant bij Mega en draag u steentje bij tot de bescherming van het milieu! We beperken het overdadig gebruik van papier en leveren 100% groene elektriciteit

100% groene elektriciteit in België? Wat is dat juist?

Elke producent van hernieuwbare energie ( windmolens, zonnepanelen, e.a.) ontvangt per geïnjecteerde MWh (1000 kWh) op het net een garantielabel voor de groene oorsprong van de elektriciteit. Deze elektriciteit wordt geleverd via het net. Het groene karakter van deze elektriciteit is niet identificeerbaar, maar Mega koopt labels van garantie van oorsprong bij de groene producenten, bewijs dat de elektriciteit 100 % groen is en wordt geleverd aan de regulatoren. 

Onze elektriciteit kan dus gekwalificeerd worden als “100% groen” zoals bij de andere leveranciers op de markt. Om eerlijk te zijn, houden we niet van het systeem van “groene” energie omdat het niet altijd zo groen is als de leveranciers beweren. Veel Belgische leveranciers zeggen dat ze 100% groene elektriciteit aanbieden, maar ze kunnen uw geld ook investeren in houtskool of nucleaire energie of gewoonweg nooit investeren in hernieuwbare energie. Men dient enkel voor enkele euro's per jaar garantielabels te kopen om grijze elektriciteit groen te maken. 

We zijn onafhankelijk en transparant

 

We wensen energie op een duurzaam minder dure manier te leveren met de beste klantenervaring. Bent u niet tevreden? U bent vrij om uw contract zonder verbrekingskosten* op te zeggen en we helpen u om de nodige stappen te zetten. 

Bovendien hebben onze producten en onze prijzen niets te verbergen tegenover het merendeel van de andere leveranciers. U bespaart om het even welke formule u ook kiest (variabel of vast, contract 1, 2, 3 of 5 jaar) want we houden onze marges altijd zo laag mogelijk.

* Geldig voor elke residentiële klant en voor de professionelen waarvan het jaarlijks verbruik 50 MWh elektriciteit en 100 MWh gas niet overschrijdt voor het geheel van de leveringspunten. 

We zijn Mega en online

 

 

Back to top