Ons aanbod

Onderschrijf onze strategie:

"Aardgas en 100% groene elektriciteit, via internet, aan een groothandelsprijs, een gepersonaliseerde aanpak en duurzaam minder duur!"

 

U bespaart geld dankzij de unieke strategie van Mega, dat u een vaste prijs op verschillende jaren wenst of een variabele prijs die de schommelingen van de markt volgt namelijk: energie verkopen met een groothandelsprijs via internet. Onze minder gulzige marges en onze geoptimaliseerde functioneringskosten zorgen voor duurzaam minder dure prijzen! 

Bespaar tot 200 € per jaar!

Ontdek onze formules:

Dankzij onze unieke strategie bespaart u geld welke formule u ook kiest

U bespaart geld dankzij de unieke aanpak van Mega, dat u een vaste prijs op verschillende jaren wenst of een variabele prijs die de schommelingen van de markt volgt namelijk: energie verkopen met een groothandelsprijs via internet. Onze minder gulzige marges en onze geoptimaliseerde functioneringskosten zorgen voor duurzaam minder dure prijzen! 

De verzekering van een proactieve en gepersonaliseerde service voor iedereen

Geen sprake van aanhangende producten met bepaalde service levels aan te bieden. Ons aanbod is eenvoudig en altijd hetzelfde: duurzaam minder dure energie gepaard met een kwalitatieve service voor iedereen.

Aan u de controle in alle transparantie

Bij Mega heeft u toegang tot een privé klantenplatform die de mogelijkheid geeft om uw energie in alle transparantie te beheren. Wees gerust, dit gaat niet gepaard met “self-service” we zijn u te allen tijde graag tot dienst. 

MyMega, uw online beveiligde klantenplatform  geeft u de mogelijkheid om uw facturen te raadplegen, uw verbruik te beheren, wijzigen van persoonlijke gegevens, het bedrag van uw voorschotfacturen aan te passen, en nog veel meer….

 

Samen de energieprijs drukken

 

Instemmen met ons 100% online model is een win-winsituatie !

Hoe meer we online te werk gaan, hoe meer we het milieu beschermen en hoe lager onze kosten zijn. Daarom kan Mega altijd een lagere prijs garanderen. Stem in met ons 100% online model en we geven u een korting in alle transparantie.

e-facturatie + domiciliëring = besparing van 70 € per jaar*

 

* De voorschotfacturen per post sturen kost 30 € per jaar en per contract. De domiciliëring brengt u 5 € op per contract. In totaal bespaart u dus 35 €. Bijvoorbeeld: Een huishouden die een contract heeft getekend voor elektriciteit en gas bespaart 70 € per jaar door te kiezen voor ons online model.

Alle bovenstaande bedragen zijn inclusief BTW. De korting van 5 € is niet geldig op een domiciliëring van particuliere klanten wonende in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Back to top